Melkkolantie 98

54330 SIMOLA

SIMOLA

0400 507 224

Soita ja kysy lisää:

0400 507 224

Luotettavat lauttakuljetukset saaristoon

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kuormaustyö KM Oy
Melkkolantie 98
54330 SIMOLA

Y-tunnus: 1985285-2
Puh: +358400507224

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kuormaustyö KM Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Lauttakuljetuksia Lappeenrannasta käsin

Lappeenrannassa sijaitseva Kuormaustyö KM Oy on erikoistunut vesi- ja lauttakuljetuksiin Saimaan saaristossa. Suoritamme maanrakennusalan töitä sekä saaristossa että mantereella, esimerkiksi erilaiset kaivuu-, kuormaus- ja materiaalinkäsittelytyöt kuuluvat palveluvalikoimaamme. Muun muassa talon pohjat syntyvät toimestamme käden käänteessä.

Monipuolista palvelua

Haluamme tarjota asiakkaillemme monipuolisen ja kattavan palveluvalikoiman, jotta voimme vastata mahdollisimman moneen erilaiseen tarpeeseen. Hallitsemme esimerkiksi:

  • Sillanrakennustyömaat
  • Proomukuljetukset
  • Kuormauspalvelut
  • Lumityöt
  • Pienimuotoiset konepaja- ja hydrauliikkatyöt
  • Vesirakentamisen
  • Ruoppaustyöt
  • Maansiirtotyöt
  • Aikarahtaussopimukset
  • Viralliset merikuljetuspalvelut / merilain alainen laivoille

Lisäksi saat halutessasi vuokrattua meiltä suoraan kalustoa ammattitaitoisella kuljettajalla varustettuna.

Kalustomme

  • Hinaaja, pituus 10,4 m, leveys 3,2 m, syväys 1,8 m, koneteho 202 kW.
  • Proomu, pituus 22 m, leveys 8 m, syväys 0,4/1,4 m, kantavuus 150 t. Proomussa keulapotkuri, generaattori 13 kW, 2 tukijalkaa.
  • Apuvene, pituus 5 m, koneteho 60 hp.
  • Lisäksi saatavilla myös pyöräkuormaaja ja kaivinkonekalustoa

Lauttakuljetukset puhelinsoiton päässä

Kun tarvitset luotettavaa lauttakuljetusta Saimaan saaristoon tai rannikkomerelle, käänny meidän puoleemme! Pitkän kokemuksemme ja lujan ammattitaitomme ansiosta hoidamme sekä vesikuljetukset että erilaiset maanrakennustyöt varmalla otteella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kuormaustyö KM Oy

Melkkolantie 98

54330 SIMOLA

0400 507 224

kari.melkko@kuormaustyo.fi

www.kuormaustyo.fi

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Kuormaustyö KM Oy

Melkkolantie 98

54330 SIMOLA

0400 507 224

kari.melkko@kuormaustyo.fi